vineri, 2 octombrie 2009

Sfaturi de fitness

Indiferent de dieta de slabit pe care o alegem nu trebuie sa uitam ca un rol decisiv in reusita acesteia, il au exercitiile fizice.Exerctiile sunt vitale pentru oricine, pentru imbunatirea calitatii vietii si pentru a mentine corpul in forma. Facand exercitii, iti vei pastra muschii in forma si vei pierde kilogramele in plus.
Cei mai multi asociaza cuvantul slabire cu dieta, adica administrarea de mai putine calorii decat de obicei.Acest lucru duce la scaderea in greutate dar nu inseamna ca ceea ce se pierde sunt numai grasimi.Daca o dieta ne ajuta sa pierdem 5 kg, fara antrenament fizic, trebuie sa stim ca 4 kg sunt masa musculara si doar 1 kg grasimi.Organismul arde mai intai resursele enegetice rapide si apoi apeleaza la resursele de grasimi.Mai trebuie stiut faptul ca infometarea nu este o solutie, deoarece corpul invata sa economiseasca si va avea nevoie de mai putine calorii.La inceput vom pierde repede cateva kilograme dar apoi va fi din ce in ce mai greu sa slabim.
Pentru a avea rezultate trebuie apelat la un regim alimentar redus, fara grasimi asociat cu exercitii fizice urmarindu-se astfel:
- accelerarea metabolismului pentru o ardere mai rapida a grasimilor;
- un control mai strict asupra grasimilor care intra in organism;
- obligati corpul sa consume cat mai multe grasimi.

Atunci cand va apucati de fitness trebuie stiut ca exercitiile pentru o anumita parte a corpului nu ajuta exclusiv la slabirea ei.Atunci cand veti pierde grasime veti pierde in tot corpul nu doar in anumite regiuni.
In concluzie daca doriti sa slabiti eficient si sa aveti rezultate vizibile controlati-va alimentatia si faceti cat mai mult sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu